КОНТАКТИ - villa iztok

Go to content

Main menu:

Адрес:    гр. Созопол, ул. Созополски Манастири 6
Телефон:  0886/45-39-00    089/40-47-270              
e-mail: villaiztok@abv.bg    villaiztok@gmail.com
skype:   villaiztok      GPS координати: 42.4079017,27.702905


 
НАЧАЛНА СТРАНИЦА | УСЛОВИЯ | ГАЛЕРИЯ | РЕЗЕРВАЦИИ | КОНТАКТИ | General Site Map
Back to content | Back to main menu